• Corpus pineale regioban ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Kérdésem következő lenne. Nemrég Mr vizsgalatot kertek olykori fejfajas es szédülés miatt. Az eredmeny vegerveneyeben negativ kiveve hogy a corpus pineale regioban talalhato egy kb 1 cm es ciszta. A kerdesem az lenne egy nativ felvetelen biztosan lehet e ezt tudni hogy az ott valoban egy ciszta? Vagy ha kerdeses lenne akkor mas vizsgalattal nyerneke rolanbizonyossagot? Kontrasztanyag adasat nem tartottak szuksegesnek az3rt nem kaptam. Félek hogy nem veszik eszre ha az mégsem,, csak,, ciszta. A kerdesem még annyi lenne hogy milyen eletkilatasokra lehet emelett szamitani. 31 eves vagyok. Szerettünk volna még egy 3. Babat. Ez valaha lehetséges még emelett vagy ne tervezzek hosszútávra. Oszinten szolva ketsegbe vagyok esve. Ez a ciszta idővel elfajulhat valami rossz dologgá. Azt írták velemenyben hogy valószínűleg klinikai jelentőseg nélküli cisztikus keplet. Meddig lehet ezzel élni?

        Dr. Fehér Gergely válasza a cysta témában

        Tisztelt Kérdező! A talált eltérés nagy valószínűséggel nem függ össze panaszaival, hanem melléklelet. Érdemi teendőt döntően nem igényel. Ha biztosra akar menni, célszerű idegsebészt felkeresni esetleges további teendők megbeszélése céljából (van-e egyáltalán teendő, szükséges-e kontrollvizsgálat - véleményem szerint döntően nem). Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2019. május 02., 22:31; Megválaszolva: 2019. május 07., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: