Műtét előtti tennivaló Ticlid szedése esetén

Tisztelt Doktor Úr/Úrnő. Aorta műtött, vastagbéldaganattal műtött, térdprot. és reflux stb. műtött beteg vagyok. Kérdés:Hólyagsérv plasztika műtét előtti teendők? /Altatóorvos, műtő orvos/ Figyelembevéve korábbi betegségeimet, kimondottan a Ticliddel kapcsolatos a kérdésem. Mikor kell abbahagyni, műtét előtt kell -e kapjon trombózisgátló injekciót a beteg, melyik orvosnak mi a feladata, még mindig a ticlidre fókuszálva? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza a hólyagsérv témában

Tisztelt Érdeklődő! A Ticlidet 4-6 nappal célszerű a műtét előtt kihagyni. A műtét utáni időszakban rövid ideig véralvadásgátló injekciót kell adni, aztán visszaállhat a Ticlid. Hogy ez pontosan mennyi idővel a műtét után következzék be, arról a sebgyógyulás függvényében az operáló és az altató orvos közösen döntenek.

Kérdés: 2011. október 30., 14:39; Megválaszolva: 2011. október 31., 19:19
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?