• Műtét előtti tennivaló Ticlid szedése esetén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Úrnő. Aorta műtött,vastagbéldaganattal műtött ,térdprot. és reflux stb . műtött beteg vagyok. Kérdés:Hólyagsérv plasztika műtét előtti teendők? /Altatóorvos,műtő orvos/ Figyelembevéve korábbi betegségeimet,kimondottan a Ticliddel kapcsolatos a kérdésem.Mikor kell abbahagyni,műtét előtt kell -e kapjon trombózisgátló injekciót a beteg,melyik orvosnak mi a feladata,még mindig a ticlidre fókuszálva?Köszönöm válaszát.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a hólyagsérv plasztika, Ticlid témában

        Tisztelt Érdeklődő! A Ticlidet 4-6 nappal célszerű a műtét előtt kihagyni. A műtét utáni időszakban rövid ideig véralvadásgátló injekciót kell adni, aztán visszaállhat a Ticlid. Hogy ez pontosan mennyi idővel a műtét után következzék be, arról a sebgyógyulás függvényében az operáló és az altató orvos közösen döntenek.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 30., 14:39; Megválaszolva: 2011. október 31., 19:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés