• Érzékeny a makkom, mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor! A következő lenne a problémám: a makkom túlságosan is érzékeny. Ha lehúzom a fitymát és akármi is hozzáér a makkomhoz, az nekem borzalmasan fáj. Azt szeretném kérdezni, hogy mit tehettek ez ügyben? Van erre valami gyógyszer/kenőcs ami elmulasztja a fájdalmat, vagy mit tegyek? Eddig nem igazán éltem szexuális életet, de most emiatt egyszerűen képtelen vagyok a normális szexuális életet élni. Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: B.László

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érzékeny makk témában

        Kedves Kérdező! Előfordul ilyen probléma, de hozzá lehet szoktatni a makkot az ingerekhez, az érintéshez, használjon először ehhez egy semleges krémet, és a krémezés során hozzászokik a szerv az érintéshez. Ha ez a probléma nem javul, akkor a szexuális érintkezés során az óvszer is segíthet a problémán.


        Kérdés: 2011. október 03., 15:15; Megválaszolva: 2011. október 03., 15:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: