• Fájó makk

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A makkom igen érzékeny. Ha belegondolok nem is akkor ha hozzérek, hanem ha leveszem róla az ujjam. A színe is kicsit rózsaszínes-lilás, valamint ahol a "lyuk" van, akörül piros. Szerintem valami fertőzés lehet mert ha teljesen visszahúzom a bőrt lent kis fehér bogyok vannak rajta. Még nem fordultam orvoshoz, mert elég kínosnak tartom ezt beismerni a szüleimnek. Amióta élek, ez a gond fennáll. Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Boros Miklós válasza a érzékeny makk témában

        Tisztelt Kérdező! A makk színe rózsaszínes-lilás és érzékeny. A húgycsőnyílásnál a nyálkahártya jó látható, ez piros. A fitymán a megnagyobbodott mirigyek fehér-apró képletként láthatóak. Minden normális.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 21:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: