érzékeny makk

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet, hogy maszturbáció után, vagy pedig szex után, tehát orgazmus után a makkom érzékeny lesz annyira, hogy ha hozzáérek már fáj, vagy ha tovább fojtatnám a szeretkezést. Régebben (3 éve) a korai magömlésem után 3 percre rá mehetett a 2. menet, most meg már nem. Mi oka lehet ennek? Válaszát köszönöm.

Dr. Fekete Ferenc válasza érzékeny makk témában

magömlés után mindenkinek érzékeny a makkja és kell várni, hogy újra merevedés létrejöjjön-általában legalább fél órát. Alkalmazzon óvszert az is segit érzékenység esetén

Kérdés: 2012. november 26., 17:44; Megválaszolva: 2012. november 27., 16:52
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Erekciózavar
Kedves Doktornő/Doktorúr! Arra a problémámra szeretnék választ kapni, hogy Barátnőmmel folytatott szexuális együttlét során miért...
Merevedési zavar