• Szexualitás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr Úr Hölgy.Rendszeresen élünk házaséletet a párommal de sajnos magömlés ritkán van kb3-4 naponként de a szeretkezés minden napos és gyönyörű de kimarad a magömlés.. Nem szedek semmilyen szert de magömlés nélkül is gyönyör érzetem van.néha érzem hogy most lesz a magömlés és csütörtök lesz belőle és keményen maradok továbbra is aztán már a fáradtság miatt nincs folytatás meg a páromnak is már teljes kielégülése van és abbamarad a szex lehet e nekem is minden szeretkezésnél magömlésem vagy ez természetes és nem kell aggódnom hogy valami probléma van: Köszönettel Józsi!

        Dr. Merth Gábor válasza a magömlés témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben orgazmusát megéli, elképzelhető, hogy kora miatt már meglévő prosztata megnagyobbodása van. Ez lehet ok arra, hogy retrográd ejakulációja van, azaz az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut orgazmus esetén (ezt követő vizeléskor milyen a vizelete? ). Ez egy ártalmatlan dolog, szemben ha esetleg már vizelési zavarral társul a prosztata megnagyobbodás. Az Ön korában évente -nagyon- tanácsos eljárni urológus szakrendelésre, rákszűrés, és vizelési funkciók ellenőrzése végett. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Kérdés: 2011. szeptember 16., 22:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: