Szűz fiú és a művagina

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 24 éves szűz fiú vagyok. Szeretnék már lassan barátnőt, de félek, a tapasztalatlanságom miatt.Korai magömlésem is van és a makkom is elég érzékeny. Azon gondolkodom, hogy vennem kellene egy jó minőségű művaginát. Azzal tudnék "gyakorolni". Azt szeretném kérdezni, hogy jó ötlet-e lenne részemről a művaginával való gyakorlás? Nem lenne ciki? És nem áll fent a veszély, hogy esetleg megszokom az általa nyújtott érzést, és a valódi hüvelyt már nem fogom olyan jónak találni? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: egy szűz fiú

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza magömlés témában

Inkább sikositót alkalmazzon és a makkot ingerelje óvatosan kézzel, azt szokja meg, próbálhat óvszert is alkalmazni, az is csökkenti az érzékenységet.Fiatal korban ismételt együttlére kell majd törekedni, ismételve már nem olyan gyors a magömlés, óvszert kell használni

Kérdés: 2012. október 29., 13:10; Megválaszolva: 2012. október 30., 09:11
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Miért nem tud kielégülni?
Kedves Doktornő/úr! Rendszeres szexuális életet élünk a barátommal.Óvszert használunk és tudom, h zavarja őt.Volt már olyan eset amikor nem tudott...
Orgazmus késleltetése
üdvözlet a kérdésem: Mikor barátnőmmel át tértünk az óvszer nélküli szexre akkor hamar elmegyek szex közben még óvszerrel 30 perc simán volt...
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve, hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak. Tavaly ősz...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...