• Gyerekkori Herezacsko es Kuki meret

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Kisfiam decemberbe lesz 3 eves.az lenne a kerdesem,h mekkoranak kell lenni ennyi idos kisgyereknek a herezacskoja,es ernyedt allapodban a kakaca merete.lehet,h ertelmetlen az aggodalmam,de annyira kis pici a hereje,es a kukaca ernyedten,h talan 2cm korul,de mikor nem ernyedt a kukac akkor eszrevehetoen nol,es fejlodik rendesen csecsemo kora ota,az az eszrevetelem,h mintha ernyedten pici lenne,vagy mekkora anormalis meret,es a herezacskonak is egyarant?A gyerekorvosom 18 honapos koraig nezte,h leszaltak e,kukac rendbe van e ,nincs e letapadva stb,de azzal nem volt semmi gond,ha addig rendben volt,utana mar nem huzodhat vissza a here,h olyan kis kicsinek velem latnia azacsijat,olyan feszes ugy ertem,nem laza a zacsko,vagy milyennek kell lenni??mar nem vagyok magyarorszagon,tavaly kikoltoztem angliaba ;mikor megkaptuk a 18 hos kotelezo olatst,es azota a nemiszervet nem vizsgaltak itt a helyi gyerekorvosok,csak a testtomeg es a magassag es a fejlodeset,de meg nem nezte senki,h a kukac jol van e ahogy van?pisilni szepen pisil,rendesen kozepen van a luk,le sincs tapadva neki a bor,fel lehet huzni rendesen,mikor furdetjuka gyerkocot,csak olyan kis picinek talalom neki,az apja szerint hulyeseg amit kepzelek,hiszen meg nincs 3 eves a gyerek,de nyugtassan meg,h felesleges az aggodalmam.??!vagy mekkoranak kell lenni ennyi idosen a kukacnak,es hogy kell kineznie a herezacskonak ekkroa koru kisfiunal?? tiszteletel koszonom valaszat elore is! egy aggodo Anyuka

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a gyerekkori hereméret témában

        Nem érdemes foglalkozni a dologgal. Ha jól értem korábbi fizikális vizsgálat során a herék rendben voltak, a fityma hátravonható. Nem igényel teendőt.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 04., 00:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: