• Vesekő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nő! a jobb vese alsó kehelycsoportjában egy 4mm-es kővat találtak. mütetni szeretném,mert már egy hete egesz napos erös fájdalmam van. az egész belső részem fáj,étvágyam sincs és egyre gyengébnek érzem magam, a sok nospátol, meg az inekcioktol amit az ügyeleten kapok mikor már elviselhetetlen a fájdalmam.azt szeretném ha meg irná nekem,hogy mennyire fájdalmas a mütét, és hogy csinálják. válaszát elöre is köszöm.0

        Dr. Kocsis István válasza a vesekő témában

        Tisztelt Olvasónk! A kelyhekben lévő nyugvó kövek semmilyen fájdalmat nem okoznak. Panasza miatt javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol eldöntik, hogy deréktáji panaszai urológiai eredetűek-e, vagy gerinc melletti izmok görcséről van-e szó.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 15:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés