• Ejakuláció idős korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.úr ! Szeretnék érdeklődni hogy normális a nemi aktus alatti nagyon ritka ejaculatió?Az orgazmus rendben van,akár ismételten.Vérnyomás csökkentőt szedek és karban van tartva..Gyenge potencia növelő növény alapú vágy fokozót szedek/Blue dragon/. Köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a retrográd ejakuláció témában

        Kedves Kérdező! Idősebb korban már gyakran előfordul, hogy az ejakulátum a húgyhólyag irányába halad és nem a külvilág felé, ezért nem tapasztal ejakulációt. Természetese a későbbiekben a vizelettel ürül az ondó. Ez semmilyen káros következményel nem jár, de védekezni így is szükséges.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 19:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 00:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: