• Herezacskón,göb és bőrelváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom ,hejesbitek a multkori kerdesem a heremel kapcsolatban, a goboket a here zacskon fedeztem fel,probaltam is ki nyomni de nagyon kemeny , a herezacsko belsejeben lehet olyan mintha egy nylon zacskóban lenne egy borso szem es azt a ujammal meg fognam kivulrol. Nagyon szaraz a borom a peniszem herezacsko kozot es viszket is nagyon.kerem adgyon tanacsot . Tisztasagal nincs problemam minden nap furdok alaposan. kosoznom

        Dr. Merth Gábor válasza a herezacskó elváltozás témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűség szerint furunkulussal állunk szemben. Ez, a "száraz-bőr problémával" egyetemben döntően bőrgyógyászati témakör (mivel szerintem nem csak ezen a helyen, de más testtájon is hasonló a probléma). Lehet húzókötést felhelyezni, vagy megnyitni, de ez azért napi szintű (döntően otthoni)kezelést igényel, amíg nem normalizálódik a helyzet. Ha csak itt van problémája elmehet vele urológushoz, de ha máshol is hasonló a helyzet első körben a bőrgyógyászati rendelést javallom.


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 28., 22:14; Megválaszolva: 2011. július 01., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés