Here viszér

Üdvözlöm! Kérdésem a következő! 2 éve mondták, hogy valami visszér csomó van a bal herémben! Nem mentem még el megműttetni, most tervezem! Mennyire súlyosodhat ha nem műtetem meg! Meg még 1 kérdésem volna, hogy szedek egy tesztoszteron szint növelőt legálisan kapható növényekből állították össze, de zsibbad tőle néha mind a 2 herém! Hogy szedjem e tovább is mert ez normális, vagy hagyjak fel vele?!? Meg volna még 1 kérdésem, régebben műtötték a péniszemet mert a húgycső rövidebb volt mint a péniszem! és most esztétikai műtétre szeretnék menni, hogy az mennyibe kerül körülbelül... Ilyen lézeresre gondoltam, hogy a hegeket eltüntetni!

WEBBeteg Szakértő válasza herevisszér témában

Tisztelt Kérdező!

A herevisszér műtét nélkül károsítani fogj a here működését, így a műtétet halogatni nem szabad. Az Ön által szedett étrend-kiegészítőt csak saját felelősségre alkalmazhatja, hiszen a forgalomba hozatal előtt hatásosságukat nem vizsgálják. A korábbi húgycsőplasztika helyét nem szabad korrigálni, ha a vizelés rendben van, hiszen a nem indokolt műtét a jelenlegi jó állapotot tönkre teheti. Nincs műtéti metszés heg nélkül.

Kérdés: 2011. április 06., 16:24 ;Megválaszolva: 2011. április 08., 11:16
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Hereprobléma - varicocele?
Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi kérdéskörrel kapcsolatosan kérném segítségét. Maga a probléma (Ha nevezhetem annak) már több éve fennáll...
Here problémák
Üdv! Engem 11 évesen műtöttek herevisszér tágulattal. A bal herezacskóm nagyobb volt mint a jobb mert a here környékén erek voltak. Akkor ezt...
Hereviszér műtét után
3 hete volt hereviszér műtétem. A sebem szépen begyógyult. A herém még érzékenyebb, mint a műtét előtt volt. Ez meddig fog tartani? A másik...
herevisszér műtét után
Tisztelt Doktornő / Úr! Március elején hajtottak végre rajtam baloldali herevisszér műtétet. Azóta eltelt ugye több, mint 4 hónap, de még mindig...
herevisszér
Herevisszér műtét után vagyok már több mint egy hete. A bal herém amiben volt a visszér lényegesen meg nagyobbodott. Hát duplája nem lett. Azt...