Szteroid és gyermekvállalás

Tisztelt Webdoktor! Kérdésem az lenne, hogy szteroidok használata milyen kockázatot jelenthet a gyermekvállalásra, okozhat-e bármiféle fejlődési rendellenességet stb.... (használt szteroidok: januártól áprilisig sustanon+deca durabolin, áprilistól tervben stanazol+trenbolon enantát) Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Imre

Dr. Fekete Ferenc válasza szteroid témában

Nemzőképesség csökken, fejlődési rendellenesség kockázata nem csökken.

Kérdés: 2011. április 04., 19:59 ;Megválaszolva: 2011. április 06., 14:59
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Urulógia
Tisztelt doktor nő! úr! Olyan kérdésem lenne, hogy egyik ismerősöm mondta mikor szteroidot szedett) izomnövelésre használta) akkor a hímvesszője...
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére