• Piros folt a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy éve egy piros folt van a makkomon. Nem csíp, nem viszket, nem ég, semmi, csak kivan száradva és tapad a fitymámhoz ami néha kellemetlen. Most félek, hogy a páromnak nem fog esetleg így tetszeni. Nagyon kicsi alig látható pöttyök vannak a foltban és kicsit repedezett a felülete. Nem az egész makkkom ilyen csak egy része. Nagyon szeretnék tőle megszabadulni. Szeretnék segítséget . Milyen recept nélküli szereket ajánlana? Csak nagyon végső esetben szeretnék elmenni orvoshoz, ezért kérem segítsen. Köszönöm előre is.

        Dr. Boros Miklós válasza a folt a makkon témában

        Tisztelt Kérdező! Az egy éves panasz miatt kicsi a gombás fertőzés esélye. Kenje gombaellenes recept nélküli készítménnyel és amennyiben nincs javulás a fizikális vizsgálat nem hagyható ki.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 29., 21:20; Megválaszolva: 2011. március 31., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés