Túl laza fitymabőr

Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő! 27 éves férfi vagyok. Az a problémám, hogy a péniszemen a bőr túlságosan hosszú és laza. A hétköznapi életben inkább csak esztétikai probléma, de a szexuális együttlét alatt néha zavaró. Lehetséges ezzel valamit csinálni? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Szegedi Krisztián válasza fityma korrekció témában

Amennyiben nagyon zavarja, kérésére el lehet távolítani az előbört. Urológiai szakrendelésen jelntkezzen.

Kérdés: 2011. március 19., 14:52; Megválaszolva: 2011. március 22., 15:17
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó