Vízszerű váladék ejakuláció után

Kedves Doktornő! Néhány hónappal ezelőt kis piros pöttyök jelentek meg a makkomon. Akkor kaptam rá gyógyszert és Mycosit krémet. A tünetek el is múltak, de néhány napja azt vettem észre, hogy ejakuláció után szintelen, szagtalan, nyálszerű váladék jelenik meg a péniszemen. De csak ejakuláció után, néha napközben szúró fájdalmat érzek a hugycsövemben. Elmentem bőrgyógyászatra, ott alig tudtak kenetet venni, (nagyon kevés volt) majd közölték, hogy nem tudják megfesteni és így nem látnak semmit. A kenet első részét elküldték tenyésztésre és levették a vérem, hogy más betegségekre is megnézzék. A tünetek enyhítésére felírták a Klion tablettát. Tegnap este a párom a kezével elégített ki és nagyon érzékeny volt a makkom alsó része, majd utána teljesen vörös lett a makk alatti rész is és a kis vörös foltok ismét megjelentek. Ez megint gombás fertőzés lehet vagy valami más? Vérvételre miért volt szükség? Lehet, hogy valami komolyabb dologról van szó? Köszönettel: Pál

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza urológia témában

Lehet hogy gombás fertőzése van, de ezt tenyésztés nélkül csak találgatás. Javaslatom az volna, hogy egy éhgyomri vércukorszintet nézzenek, hiszen ilyenkor mindig felmerül cukorbetegség lehetősége is.

Bőrgóygyáészati kontrollt és Urológiai vizsgálatot is javaslok, elképzelhető hogy egy kisebb műtéttel (körülmetélés) megoldható a kérdés.

Kérdés: 2011. február 21., 10:43; Megválaszolva: 2011. február 28., 21:06
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Vizelet gyorstesz-ver
Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Par honapja vannak vizeleshez kapcsolodo panaszaim (gyakoribb, neha surgeto vizelesi inger, enyhe alhasi diszkomfort vizeles...
Kellemetlen érzés pisilés közben...
Tisztelt Doktornő, Doktor úr, Egy összetett problémával kapcsolatban kérem az Ön segítségét. Sajnos annak ellenére, hogy ésszel ezeket a dolgokat...
Fitymafék műtét utáni teendők...
Tisztelt doktor Úr/Nő! A minap fitymafék átvágáson estem át, s kezelőorvosom azt tanácsolta, kamillateába áztassam a péniszemet. Ezt meg is...
Prosztata vagy here
Üdvözletem! Írtam már önöknek, azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra! az ultrahangon ezt a leletet...
Fitymafék műtét utáni fájdalmak
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért fáj az elvégzett műtét után több mint 2 hónappal is a heg, ha megérintem? Nem durva fájdalomról lenne szó...