• Here és comb közötti dudor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A herém és a combom között mind a két oldalon egy kis dudort vagy csomót vettem észre pár napja.Ez nem fáj nem érzékeny semmi tünete nincs,nem okoz semmi problémát. A másik a péniszem oldalán apró kis "pikkely" szerű valamik találhatók ezek néha halványodnak néha pedig egész láthatóak és ha összenyomom fehér valami jön ki belőle,ezek sem fájnak. A makkom peremén pedig sok kis apró dudorok vannak.Ezeket próbáltam eltüntetni úgy hogy raktam rá egy kis hintőport és felhúzva hagytam,így nagyon sokat halványodott és kisebbek is lettek. A kérdésem az lenne hogy ezeknek mi lehet az okuk? Nem feküdtem még le senkivel,úgyhogy nem kaphattam el így semmilyen vírust. Köszönöm a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Makk peremén megnagyobbodott mirigyek vannak. A váladékozó elváltozás és a dudorok megítélése fizikális vizsgálat nélkül nem lehetséges. Első lépésben a napi higiénián kívül ne tegyen semmit. Amennyiben van panasza és váladékozás keressen fel urológiát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 28., 21:32; Megválaszolva: 2011. január 31., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés