Vazelin

tisztelt dr. úr nö! Haverokkal vazelint fecskendeztünk a péniszünkbe.nekem kb. 2 éve van benne, az utolsó szurás helyén maradt egy tokozódott rész.hogy lehetne eltüntetni és fő hogy kb. mennyiért? azért is bántam meg, mert egy ismerősöm 1 hónap után panaszkodott, hogy le szált az egész a zacsijába, de Pestre kéne menni műteni.szinte lehetetlen számunkra.Segítségét előre köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szegedi Krisztián válasza urológia témában

Legjobb tudomásom szerint a vazelin injektálás öncsonkításnak minősül. Eszerint a területileg illetékes Urológiai osztály kizárólag sürgősségi ellátásban részesítheti az ilyen betegeket, minden helyreállító jellegű beavatkozás önköltséges.

Szeretném felhívni a figyelmet a vazelin injektálás veszélyeire. Súlyos esetben, mint ahogy már számos esetben történt, halálos kimenetelű is lehet, vagy fertőzéses szövődmény, vagy a vazelin okozta érelzáródás miatt (embolia) , egyes esetekben a pénisz eltávolítása is indokolt lehet.

Kérdés: 2011. január 01., 23:13; Megválaszolva: 2011. január 09., 09:29
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma