• Hímvessző kidörzsölődése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! A tegnapi nap folyamán egy hosszabb nemi aktus után mára a hímvesszőmön olyan érzésem van, mintha ki lenne dörzsölődve. Ez már sokadik eset, hogy ez előfordul és volt már rá példa, hogy síkosítót is használtunk és úgy is bekövetkezett az együtt lét után ez a fájdalmas állapot. A bőr érintésre fájdalmas, 1-2 helyen, illetve ott pirosabb is. A nemi betegség kockázata elég csekély, mivel 1 hónapja voltam átfogó vizsgálaton és a tegnapi aktusom volt azóta az első gumi használata mellett. Jelenleg herpes genitalis betegség miatt kezelés alatt állok, tehát ez nem is ennek köszönhető. Régebben pikkelysömör betegséget állapítottak meg nálam, mely nem okozott még az ősz hajtincsemen kívül egyéb panaszt. Szeretném önt megkérdezni arról, hogy mi a véleménye mi okozhatja nálam ezt a folyamatos kidörzsölődést és hogyan tudnám ezt kezelni, megelőzni stb...? Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Akárki János :)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Az egyszerű kidörzsölést kezelje Neogranormonnal, jobb, ha gézlappal be is fedi, amíg be nem hámosodik, ne éljen nemi életet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 04., 23:41; Megválaszolva: 2010. december 07., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés