Tényleg ennyivel megúsztam?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy pár levelet váltottam önökkel, és köszönöm az eddigi segítséget.Viszont újra kérdéseim vannak. Az előzmények: Tisztelt Doktor Nő/Úr! Pár hete, vagy inkább 1-2 hónapja írtam egy levelet amire válaszoltak is. " Tisztelt Doktor Nő/Úr! Fél éve van állandó partnerem, 25 évesen voltam pár nővel előtte, ami teljesen normális. 1, 5 éve nagyon szúrt a herém vizelés előtt, a vizelés pedig égető érzést váltott ki, csípett. A háziorvos egy gyorsteszten azt mondta, mintha genny lenne a vizeletben, voltam urológusnál, ők nem láttak semmit a gyorsteszten pár napra rá, és azt mondták, valószínű vesehomok lehetett, és az is tény, hogy előtte fel is fáztam. A tünetek elmúltak. Az utóbbi időben viszont furcsa dolgokra lettem figyelmes.Együttlét után észrevettem, hogy a spermámnak néha enyhén sárgás zöldes árnyalata van, és néha egy része zselé szerű állagban távozik.Egy másik tünet, hogy nagy ritkán alig észrevehető piros pöttyök vannak a "makkon", és mintha viszketne is nagyon picit ilyenkor.És ami miatt kicsit megijedtem, aza z volt amikor a barátnőm egyszer azt mondta, hogy csípi a spermám.Ez egyszeri eset volt, vagyis csak egyszer mondta. Szóval ezek a tünetek, és arra lennék kiváncsi, hogy-akár afent említett előzményeket is figyelembevéve-mi okozhatja ezeket. Kérem válaszoljanak mielőbb, mert szeretnék a dolog végére járni, hogy újra felhőtlenül élvezhessük párommal a szexet! Előre is köszönöm! Kedves kérdező! A tünetei fertőzésre utalnak, de azt megítélni, hogy milyen kórokozóról van szó, csak mikrobiológiai vizsgálattal lehetne, szóba jön számos baktérium, gomba, amit elkaphatott. Mielőbb forduljon nemi beteg szakrendeléshez vagyí urológushoz, ugyanis csak a kitenyészett kórokozó érzékenysége alapján adott és célzott kezelésnek van értelme. Addig, míg meg nem gyógyul, szexuális kapcsolatot ne létesítsen! Üdvözlettel, Dr. Csuth Ágnes, családorvos Ezek után elmentem háziorvosomhoz, aki nolicint írt fel.10 napos kúra után 1 hétig tünetmentes voltam. A piros pöttyök, és a viszketés teljesen eltűnt.Viszon a spermám újra zselés lett, és az árnyalata is újra zöldes lett.Elmentem szakorvoshoz, vettek ondó vizelet vérmintát, és a hugycsövemből is mintát vettek(iszonyatosan fájt)...." Az eredmény meglett még nyár elején, és mindenre kiterjedő vizsgálat után megállapították, hogy a húgyivarrendszer alsó szakasza chlamydiával fertőzött..Volt vizelet, ondó minta, vérvétel, minta vétel, stb, szóval elvileg tényleg mindent megvizsgáltak. Kaptam is gyógyszert, (azibiot 500), amit beszedtem pontosan, ahogy mondták, bruális fájdalmas hasmenésem volt tőle. Azt mondták, ez előfordul. Aztóa voltam kontroll vizsgálaton, annak is megjött az eredménye. A spermám azóta is zöldes, és zselés egy része, ennek ellenére csak a hugycsövemből vettek mintát. Az negatív lett, azt mondták, hogy akkor meggyógyultam. A kérdésemre, hogy akkor miért zöldes, zselés a spermám még mindig, azt válaszolták, hogy akkor az már olyan is marad. Eléggé úgy hangzott, mintha csak le akartak volna rázni, így is nehézkesen jutottam el idáig, mert a laborokra 3-3 hetet kell várni, időpontot pedig 4-5 hétre tudtak adni mindig. Szóval a kérdésem, hogy tényleg létezik, hogy ennyivel megúsztam volna, és normális dolog hogy ilyen a spermám, és ilyen is marad-e? Újra szeretném megköszönni a segítségüket, és azt, hogy eddig minden levelemre türelmesen és kielégítően válaszoltak.Nagyon szépen köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

Kedves Uram! Én javasolnék még egy kontroll ondótenyésztést, mert ha a sperma továbbra is zöldes, akkor ki kell zárni, hogy ezt fertőzés okozza. A zselés sperma egyébként normál jelenség is lehet, ha végül csak ez a tünet maradna, emiatt majd n izguljon.

Kérdés: 2010. augusztus 29., 15:07; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 11:16
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?