• Spermában fonálszerű, zselés valami

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Fel kell-e keresnem orvost, ha a spermámban legutóbb egy rövid, fonálszerű képződményt vettem észre, amely zselés állagú (vagy talán még annál is kevésbé folyékony)? Az ejakulátum többi része normál állagú, és színe is megfelelő, csak egy része volt ilyen állagú. Régebben is tapasztaltam ilyet, nem is foglalkoztam vele, hisz túlzott besűrűsödésnek tartottam, most viszont kezd foglalkoztatni, hiszen kissé szokatlannak tűnik. Azért is kérdezem, mert legutóbb vizeléskor fájdalmat éreztem a húgycsövemben. Legyen szíves, írja meg, lehet-e egyáltalán összefüggés, mert lehet, hogy túlreagálom, és az előbbi csak egy jelentéktelen jelenség, az utóbbi pedig egy - remélhetőleg - gyorsan múló felfázás. Előre nagyon szépen köszönöm válaszát. Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a sperma állaga témában

        A zselés állag önmagában még nem utal elváltozásra, de ha gyulladásos jelek társulnak mellé, érdemes urológust felkeresni


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 06., 02:07; Megválaszolva: 2010. július 07., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés