• Vesekő vs. erekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot!

        Pár napja robbantottak egy 6mm átmérőjű követ a vesémben (ESWL). Azóta mintha erősebb lenne az erekcióm és kitartóbb viszont a tényleges közösülés közben hamarabb ejakuálok, mintha érzékenyebb lenne. Lehetséges ez a vesekő távozása, szétzúzása miatt?

        WEBBeteg szakértő válasza a vesekő témában

        Tisztelt Kérdező! ESWL (testen kívüli lökéshullám kőzúzás -szabatosan lefordítva) kezelés után általában nem ezeket a tüneteket várjuk a kezelt betegnél. Véres zavaros vizelet, kőtörmelékkel vegyítve aminek, ha szabad így fogalmazzak "örülünk". Vesekő távozáskor előfordulhatnak ideiglenes potencia zavarok, de ezek a húgyutak, hólyag, húgycső, kitisztulásával párhuzamosan (gyulladás) elmúlnak. Javaslom fogyasszon minél több folyadékot (szénsavmentes víz formájában), illetve orvosa által előírt gyógyszereket, görcsoldót, vesevezeték mozgását elősegítő kivonatokat (termékeket nem ajánlhatok).


        Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-13 22:47:01; Megválaszolva: 2010. február 13., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Néhány hete bizsergő, remegő érzés jelentkezik napközben a péniszemben. Periódikus jellegű, mintha mobiltelefon rezegne a zsebemben. Nem fájó, csak zavaró érzés. Ülés, mozgás közben egyaránt tapasztalom. Évekkel...
        Kedves Doktor Úr! Az alábbi biopszia eredmény értelmezésében kérem segítségét: 1-2. Prostata részletek közül a bal oldalon, 4 mintában daganatszövet van. A daganatsejtek mirigyhám jellegűek, helyenként szembetűnő nucleolussal bírnak,...
        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap párommal való szeretkezés után vettem észre, hogy a makkom alatt egy vérömleny keletkezett. Érzékenyebb is lett a péniszem, ha megnyomom itt, fáj. Érdeklődnék, hogy van-e teendőm ezzel, vagy el fog múlni?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.