Péniszsérülés

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy születésem óta a makkomnál alul bőrlenövésem van. Már 30 éves elmúltam, eddig még panaszom nem volt vele. De tegnap este egy intenzívebb szexuális együttlét során, ez a bőr felszakadt. Erősen vérzett, ahogy az erekció elmúlt, így a vérzés is alábbhagyott. Azóta sem vérzik, kamillával borogatom, viszkető érzést érzek, de hátrahúzni a bőrt, még egyelőre nem merem. Fájdalmam nincsen, vizelési problémám nincs.Kérdésem az lenne, hogy forduljak vele orvoshoz? vagy itthon kezelgessem? ( kamilla ill. Betadin? )Köszönöm előre is segítő szándékát! István

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a péniszsérülés témában

Kedves István!

A fitymafék (frenulum) berepedése, sérülése egy nagyon fájdalmas, néha meglehetősen ijesztő, vérző, ám annál könnyebben megoldható urológiai probléma. Mindenkit óva intenék az ilyen jellegű panaszok otthoni orvoslásától.

Mindenképpen javaslom urológiai szakrendelő felkeresését, ahol nemcsak megvizsgálják, de szakszerűen el is látják sérülését.

 

Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
Kérdés: 2010. február 08., 20:41; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:41
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
férfi intimtorna
Merevedési zavar, érzéketlen...
Tesztoszteron szint
Pénisz megdagadás
Csomó a péniszen