• Erekciós fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor úr/nő

        3 hete az erekcióm kezdetétől pár másodpercig a pénisz jobb oldali barlangos testjében fájdalmat érzek, középtájon. Kívülről elváltozás, fájdalmas vizelet ürítés nincs. Gyakori vizelési inger  jelentkezik, de ez már régóta megvan nálam. Náthám hetek óta van, de már kifelé lábalok belőle, felfázásom szerintem nincs.Ez a fájdalom rövid ideig tart, éles, és aggodalmat ébreszt bennem. Megjegyzés: évek óta, szinte naponta biciklizem és többször éreztem zsibbadást a nyergen ülve a péniszembe. Félelmeim: pénisz elhalás, későbbi görbület, rák, tályog és egyéb veszélyek.

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedési fájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!
        Félelmei alaptalanok. Ha most is biciklizik, különösen ilyen hideg időben, a leírt érzetek normálisak. Ha aggódik, javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol fizikális vizsgálat során minden gyanúját kizárják.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 22:20:08; Megválaszolva: 2010. február 10., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: