Visszértágulat gyanúja, Herefájdalom

Kedves szakértő!
17 éves vagyok, ilyenkor nem szoktak foglalkozni önvizsgálattal és egyebekkel, én sem éreztem szükségesnek, de mégis megtettem, mindeddig semmilyen gyanúsat, eltérőt észre sem vettem. Azonban tegnap hirtelen gyengébb, érzékeny fájdalom alakult ki a bal herémben, és vizsgálgatva az erek sokkal tágultabbaknak tűntek mint a jobbé, ezért az utánaolvasottak alapján visszértágulatra gyanakodtam, ám ez annyira hirtelen alakult ki, hogy nem tudom kizáró ok e, hiszen még egy hete semmilyen probléma nem volt, 2 napja pedig semmit nem éreztem. A probléma ott kezdődött, hogy egy nehéz nap közben elfogyasztottam másfél liter energiaitalt, cigarettát is és egy üveg sört, majd először furcsán éreztem magam, majd hirtelen kialakultak a panaszok.a fő kérdés az lenne, nem e lehet ez csak egy ideiglenes eltérés, amely visszahúzódhat, hiszen az energiaital a szívvel kapcsolatban áll, a szív pedig az erekkel, és arra gondoltam, ez is eredményezhette a dolgokat.a cigarettafogyasztás nagyon ritka, tehát én nem gondoltam rögtön a legrosszabbakra, főleg a hirtelen kialakulás miatt, ezért is nem akarok rögtön orvoshoz fordulni, ha "vaklárma" lenne!
Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza herevisszér témában

Tisztelt Olvasónk!

A herevisszér tágulat a vénabillentyűk öröklött elégtelensége, ugyanolyan módon, mint a lábakot található visszér tágulat, tehát az Ön által leírt módon nem jön létre.

Ha az észlelt eltérés nem szűnik, javaslom, forduljon urológushoz, hiszen ilyen esetben a fizikális és ultrahang vizsgálat elengedhetetlen.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 14., 17:19; Megválaszolva: 2009. július 14., 17:19
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Véres váladék a vizeletben?
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?