• Pénisz görbületet meg lehet szüntetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr!

         

        Fiatal korom óta (12 év) pénisz görbületem van, most 29 éves vagyok. A szexuális életem rendben van, túl nagy gondot nem okoz az elváltozás. Mégis az lenne a kérdésem, lehet-e valamit kezdeni vele? Olvastam különböző nyújtásos technikákról és szerkezetekről (pl. Jes extender), amik megoldást kínálnak. Bele merjek fogni ezekbe, vagy ne törődjek vele? Nem a méret miatt tenném, hanem az elváltozás megszüntetése miatt.

         

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz görbület témában

        Tisztelt Kérdező!

        A nemi együttlétben panaszokat nem okozó pénisz görbület műtéti kezelése nem javasolt. A beavatkozás nem garantálja a tünet megszüntetését. Az egyéb technikák is a kiegyenesítés helyett hegesedéseket, és így a görbület fokozódását okozhatják.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 11:07:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: