Pénisz görbületet meg lehet szüntetni?

Kedves Doktor Úr!

 

Fiatal korom óta (12 év) pénisz görbületem van, most 29 éves vagyok. A szexuális életem rendben van, túl nagy gondot nem okoz az elváltozás. Mégis az lenne a kérdésem, lehet-e valamit kezdeni vele? Olvastam különböző nyújtásos technikákról és szerkezetekről (pl. Jes extender) , amik megoldást kínálnak. Bele merjek fogni ezekbe, vagy ne törődjek vele? Nem a méret miatt tenném, hanem az elváltozás megszüntetése miatt.

 

Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pénisz görbület témában

Tisztelt Kérdező!

A nemi együttlétben panaszokat nem okozó pénisz görbület műtéti kezelése nem javasolt. A beavatkozás nem garantálja a tünet megszüntetését. Az egyéb technikák is a kiegyenesítés helyett hegesedéseket, és így a görbület fokozódását okozhatják.

Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás

Kérdés: 2009. május 12., 11:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:54
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.