• Ondóvezeték duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy hónapja vettem észre, hogy szeretkezés után a bal herém begörcsöl, és kb egy óráig intenzivebben fáj. Az enyhe fájdalom megmarad akkor is, mikor nem szexelek, szinte egész nap érzem ezt a tompa lágy fájdalmat, leginkább, ha ülök. Megvizsgáltam magam, és a heréimen nem találtam elváltozást, de az ondóvezetékem a bal herémnél vastagabb mint a jobb herén, és nyomásra érzékeny is.

        Kérem segitsen. Köszönettel: László

        WEBBeteg szakértő válasza a heregörcs témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszainak hátterében nagy valószínűséggel herevisszér tágulat áll. Javasolt urológus szakorvos felkeresése, panaszok fennállása esetén egy egyszerű műtéttel a probléma megoldása.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 19:28:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: