• Herén lévő ér megnagyobbodása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Úr/Nő. A bal herémen az erek megvannak nagyobbodva a jobb oldali herémen lévő erekhez képest. Még egy kicsit látszatra is észre lehet venni, de semmilyen fájdalmas hatása nincsen.Körülbelül 3 hónapja van igy. Attól félek hogy ez hererák, mert azt olvastam hogy a hereráknál ilyen görcs alakul ki a herezacskóban.Ön szerint ez milyen betegség lehet? És mit kéne tennem.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hereviszér témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján herevisszér tágulata van, amely teljesen ártalmatlan elváltozás. Egy gondot okozhat, hogy melegíti a heréket, így ronthatja a spermatermelést. A daganat porc kemény göbként lenne tapintható a here belsejében. Amennyiben családalapítás előtt áll, javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-04-06 21:17:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: