• Fitymagyulladás gombás fertőzés miatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!
        Fitymagyulladással mi a teendő, mivel lehetne kezelni-megszüntetni (ami gombás fertőzés miatt alakult ki de maga a fertőzés már elmult) ,mert azt vettem észre hogy miota ez fenn áll nehezebben tudom a fitymám hátrahuzni,ami most nem akadályoz a tisztántartásba és egyéb területen de félek,hogy ha a gyulladás nem múlik el ez csak rosszabb lesz,és a körülmetélést lehetőleg elkerülném.Válaszát előre is Köszönöm !

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymagyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Tisztázni kell, hogy nem áll-e cukorbetegség a gyulladás hátterében. Ha diabeteses, akkor sajnos a gyulladásos szűkület csak egyre romlani fog, és a megoldás a műtét. Ha nem, akkor lehet próbálkozni gyulladáscsökkentő kenőcsökkel. Amennyiben hatástalan, szintén csak a műtéti korrekció lesz a megoldás, ami lehet csak egy bemetszés.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-23 12:24:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés