• Húgycsőgyulladást mutat a sárgás fehéres váladék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy kellemetlen problémával fordulok önökhoz. 19 éves férfi vagyok. Valamivel több mint egy hete észrevettem, hogy vizelés után a péniszemből sárgás fehéres váladék jön (inkább sárga). Aztán a következő nap nem volt, és nem is foglalkoztam vele. De másnap megint észleltem váladékot. Elkezdtem utánaolvasni mi lehet ez, és arra jutottam, hogyvalamilyen gyulladás lehet. Olvastam, hogy a kammillás borogatás enyhébb esetben segíthet, ezt 3 napig csináltam, ez idő alatt nem is volt váladék. Viszont ezután ismét előjött a probléma, tehát nem múlt el, és 2-3 napja folymatosan találkozok váladékkal, leginkább vizelés után. Mostmár észrevettem, hogy a húgycsőnyílás kicsit ki van vörösödve. A makkon nem látok semilyen változást. Vizeléskor nem érzékeltem egyszer sem csípő érzést. Egyedül a váladék távozása után érzek egy ideig kellemetlen, csípő érzést. Ezen kívüs semmi féle panaszom nincs. Az érdekes az, hogy nem tudom hogy hol kaphattam el bármiféle betegséget. Nem voltal sem uszodában, sem strandon. Nemi útan megint nem kaphattam el, mert alkalmi kapcsolatom nincs, és nem is volt. Hosszú távú kapcsolatom sincs egy jó ideje. Viszont olvastam, hogy hosszabb ideig tartó gyógyszeres kezelés, rossz táplálkozás stb. miatt is előfordulhat ilyen. Olyan 2 hónapja fogyókúrázom, és ezért szedek Reductil nevű gyógyszert. Mikor elkezdtem szedni, még szedtem egy májvédő gyógyszert is, mert kiderült, hogy magas a véremben a Gamma GT szint (amit az öröklött köszvénynek nyilvánítanak). Úgyhogy mostanában nagyon keveset eszek, és még gyógyszert is szedek, és két hónap alatt valamivel több mint 10 kilót fogytam. Mi lehet ez a "betegség"? Végülis mi lehet a legvalószinűbb oka? Mivel lehet gyógyítani, kezelni? Elég szégyenlős vagyok, úgyhogy nem akarnék orvoshoz menni, bár a háziorvoshoz már készülök, de gondoltam előbb tanácsot kérek itt is. Előrre is köszönöm a válaszukat: Attila

        WEBBeteg szakértő válasza a húgycső gyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az ön által leírt váladékozás valóban lehet húgycsőgyulladás miatt. Ennek okát vizeletvizsgálattal, és/vagy tenyésztéssel lehet kideríteni, ezért javaslom, hogy keressen fel egy urológiai, vagy a bőrgyógyászat STD szakrendelését.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-09 16:38:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés