• Lecsökkent spermamennyiség...........

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr. 26 éves vagyok és Nekem olyan problémám van, hogy lecsökkent a spermám mennyisége kb 2 hónapja. Ejakuláláskor legtöbbször csak folydogál, de sokkal kevesebb mint azelött. És csak nagyon ritkán tudok rendesen ejakulálni. A heréim normál méretűek, nincs elváltozás. Mellette vizelési problémáim vannak, pl: csíp vizeléskor,etc. Vmint gyakran folydogál belőlem vmi nagyon híg sperma, de ez már nem az ejakuláció alkalmával hanem napközben, de csak 1 cseppről beszélek most.Az lenne a kérdésem hogy ez lehet a stressz miatt? Mivel nagyjából akkor csökkent le a sperma mennyisége miután szakítottam a barátnőmmel, ami után magam alatt voltam. Vagy ez 1 egy fertőzés mellékhatása?? Hallottam olyanról hogy ondóelzáródás. Megyek urologushoz nemsokára de gondoltam addig is érdeklödök. Az igazat megvallva másfél hónapja voltam és az orvos mindent rendben talált, de ezt a lecsökkent spermamennyiséget nem említettem neki, biztosra véltem hogy a stressz miatt van. De most inkább kivizsgáltatom magam újra.. Addig is köszönöm a leendő diagnózist. Remélem nem lettem terméketlen..... Köszönettel: János

        WEBBeteg szakértő válasza a sperma témában

        Tisztelt Olvasónk!

         A stressz, egy lelkileg nehéz időszak valóban járhat un. prosztata pangással, illetve a prosztata elhúzódó gyulladásával. Ennek résztünetei lehetnek az ön által tapasztaltak. Mindenképp javasolt urológiai vizsgálat, esetleg vizelet, vagy ondótenyésztés elvégzése, amellyel tisztázható, hogy a gyulladás hátterében áll-e kórokozó, illetve milyen kórokozó. 
        Addig is javaslok egy gyulladáscsökkentő hatású gyógyteát, a kisvirágú fűzikét, reggel -este egy csészével.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-27 09:08:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés