Kevés spermium

Tisztelt Doktor Úr! Andrológiai vizsgálat eredménye alacsony spermiumszám (12 millió) .Egyéb férfi problémám nincsen. Az orvosom Gynositol szedését javasolta, majd vérvizsgálat után (LH 3.62, FSH 3.64, Prolaktin 128.4, tesztoszeron 10.3) Clostilbegyt szedését javasolta 3 hónapig. Egy ismerős orvos viszont a proviront javasolta, szintén 3 hónapig. Elég tanácstalan vagyok, nem értem a clostilbegyt hatásmechanizmusát, hiszen a párom ovulációjának erősítésére is ezt kapta, de tartok a proviron szteroid tartalmától. Ön mit tanácsol, mi a véleménye a felírt gyógyszerekről?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza sperma témában

A Clostilbegyt az emelkedett prolaktin szint helyreállításátcélozza. A proviron szedése az ön eseében ellenjavallt, hiszen ez egy tesztoszteront potló tabletta, és nem segíti a spermiumképződést, sőt az ellenkező hatást válthatja ki.

Kérdés: 2019. június 04., 21:37; Megválaszolva: 2019. június 04., 22:35
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Miért csíp a sperma?
Üdv! Már több, mint egy éve együtt vagyunk a párommal, fogamzásgátlásra hüvelygyűrűt használok, ám eleinte óvszerrel is védekeztünk. Nem...
vprosztata és sperma
Urollogiai vizsgálat psa1.75 vizelet csepegésem volt tamsudil 04 kaptam egy dobozzal a 4.nap után nem jött közösülésnél sperma ilyen nem voltmég mi...
Lehet e gyerekem ezzel az eredménnyel
Szeretném megtudni, hogy van e esélyem gyereket nemzeni! Profertilt 2. Hónapja szedek! Spermium analizis (Zárojelben a who 5also referenciaertekeket...
Retrográd ejakuláció
Tisztelt doktor Úr! 3 hónapja kissé emelkedett koleszterin szintre (koleszterin: 6, 2, LDL: 4, 01 HDL: 1, 71) Xeter5mg. gyógyszert kezdtem szedni...
urologia medöség
jó napot ZOLTÁN vagyok el végeztettem a sperma vizsgálatot elég gyenge az erdeményem lassúak és kevés ezért kérdem önt hogy mi a teendö? mert a...