együttlét?!

Tisztelt Címzett! Tisztelt Doktor Nő! Azon tiszteletteljes kérdéssel fordulok Önhöz, hogy legyen szíves segítsen, merre érdemes elindulni. Párommal lassan 6. éve vagyunk együtt (baba még nem sikeredett) és az utóbbi egy évben azt tapasztaltam, hogy együttlét után- nem mindig, de az esetek 80%-ában - másnap, harmadnap égő, viszkető érzést érzek a szeméremajkak körül, később folyás is megjelenik (időnként) , ha nincs folyás, akkor pedig felfázás szerű tüneteket érzek. Engem ez már kezd zavarni, páromat kivizsgáltattuk, voltunk urológusnál, eredménye: ondótenyésztés negatív, spermiogram: asthenozoospermia, k. genit: bal oldalon grade II varicocele, retenció: 0 ml, víz. ált.: negatív, vélemény: varicocele I.s. Esetleg érdemes e a páromnál még mást is nézni? Mit takar a fenti vélemény? Én voltam nőgyógyásznál, eredményem negatív, eszek tőzegáfonyát időnként, urostemolt, kamillateát, csalán teát.. vitaminokat időnként, egyszerűen nem tudom, hogy mitől lehet? Használtunk teafaolajas síkosítót (csak a teafaolaj miatt, hogy minden "ölő") , időnként használok teafaolajos mosakodó gélt, de már használtam canesten mosakodó gélt is. Együttlét után van mikor kifürdök, és van mikor nem, de babát tervezünk és így nehéz! Ittam monurál port is, már mindenen túl vagyok és ez csak akkor szinte, mikor az együttlét van. Párom dohányzik és szereti az édességet, velem ellentétben, már erre is gondoltam. Én így nem igazán kívánom az együttlétet, ami problémához vezet.... (het) ... Mit tanácsol? Merre induljak el, mitől lehet? Köszönöm megtisztelő válaszát! Marianna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Húgyúti panaszok témában

A párja ondóvizsgálata azt mutatja, hogy a spermiumok minősége nem megfelelő a sikeres megtermékenyítéshez, ezt okozhatja a varicokele (herevisszér tágulat) is, de mindenképpen andrológiai kivizsgálás javasolt.

Az ön tünetei ezzel nem hozhatóak összefüggésbe, önnél a normál hüvelyflóra felborulásáról lehet szó, ezt nőgyógyász tudja orvosolni.

Kérdés: 2021. január 29., 19:25; Megválaszolva: 2021. január 31., 09:53
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés