Holyag fajdalma

Tisztelt Doktor Ur! Egy nagyon eros menstruacio utan jelentkeztek az alabbi panaszaim. Az alhas enyhe megnyomasara jelentkezo szuro fajdalom a holyagban, valamint nemely mozdulatra jelentkezo aramutesszeru fajdalom, vizelesi ingerrel, mintha valami megnyomna a holyagot. A holyag telitodesekor jelentkeznek ezek a tunetek, a vizelesi inger is kisse fajdalmas. A vizeles nem csip, nem szur, nem is gyakoribb. Egy fel eve voltak hosszabban fenallo, holyaghoz kotheto panaszaim (szinte allando, surgetobb inger) , de a vizsgalati eredmenyek negativak voltak. Kb 4 honapja panaszmentes voltam. Korabban felmerult az IC gyanuja, de nem igazolodott. Kerdesem, hogy okozhatja-e IC a leirt panaszokat, esetleg az eros verzessel osszefugghetnek-e a panaszok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza IC témában

Az IC is okozhat hasonló panaszokat. A mennyiben a panaszai tartósan fennállnak, hólyagtükrözés erősítheti meg vagy zárhatja ki a diagnózist.

Kérdés: 2021. január 10., 11:58; Megválaszolva: 2021. január 18., 11:29
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
Medencefenék izmok vizsgálata...
Szép napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy milyen szakorvoshoz forduljak hogy ha szeretném kideríteni hogy a medencefenék izmaim vagy - lehet...
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?