Hónapok óta tartó húgycsőgyulladás, vélemény kikérése

Tisztelt Doktor úr! Hónapok óta panaszaim vannak, amikkel már több orvost is megjártam, sikertelenül: Július 20. Ureaplasma U.urethritis, ami Doxycyclin és Moxifloxacin kúra után megszűnt, tesztelés után negatív. Szeptember 27. együttlét után 4-6 nappal átlátszó, majd sárgás folyás, viszkető, égő érzés vizeléskor/ejakulációkor, fájdalom intim területeken. A sárgás folyás 2 napig tartott, ennek elmúlásakor mentem el a gondozóba Vizsgálatok: kenet tele PMNL-kal, egyetlen diplococcus sejt a látótérbe Levett tesztek: Húgycső: Gonorrhea, Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma PCR (ha jól tudom, ezeknek a tesztelési ablakperiódusa 2 hét, de nekem csak 8 nap telt el) Szakvélemény: G.U Terápia: Azi sandoz 3x500mg Október 13. kontroll: Minden STD negatív, húgycső bakteriológia levétel, panaszok nem szűntek Szakvélemény:felmerül N. meningitidis urethritis a múltkori diplococcus sejt miatt, szűrés nem történt Terápia: Ciprofloxacin 500mg 2x1 5 napig Október 27. tünetek nem szűntek, jelentkezik alhasi fájdalom Bakteriológia: Enterobacter cloacae és Acinetobacter pittii +, mindkettő cipro, levofloxacin érzékeny antibiogram alapján (ezt azután vették le, hogy már kaptam azitrhomycint, amire mindkettő rezisztens) Terápia: Levoxa 1x500mg 7 napig November 17. Tünetek nem szűntek, össze vissza jönnek mennek, kevés áttetsző folyás, viszkető/égő érzés, alhasi fájdalmak, átirányítva urulógiára November 19. Vizsgálatok: Vizeletminta, prosztata, általános urulógiai vizsgálat Terápia: Tamsol 1x az eredményekig December 3. Az alhasi fájdalom megszűnt a Tamsol szedése alatt, a többi panasz nem. Eredmények: A vizeletminta negatív mindenre, antibiotikum sem kimutatható. A prosztata rendben. (alsó húgyúti fertőzéseknél a vizeletminta nem teljesen megbízható.) Az ön szakvéleményét is ki szeretném kérni, valamint azt, hogy jelen esetben hova fordulhatnék a helyi szakrendelőn kívül, mivel a Semmelweiss kórház urulógiai osztálya jelenleg nem fogad csak onkológiai eseteket.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Húgyúti infekció témában

A húgyúti infekcióra utaló panaszok miatt ismételt urológiai kontroll szükséges. Amennyiben a helyi szakrendelő nem fogadja, magánrendelést keressen fel!

Kérdés: 2020. december 08., 02:12; Megválaszolva: 2020. december 08., 15:38
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Csökkent libidó
Üdvözlöm, 32 éves férfi vagyok, egy ideje nagyon lecsökkent a libidóm, és erekciós problémák is állandóak, ritkán hőhullám. Kértem egy férfi...
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?