• csomó a péniszben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! 3 új jelenséggel „barátkozom”, amelyek „urológiai tájékon” tűntek fel. -Egy ízben haematospermia (ezt „kigugliztam”). Ezt először tapasztaltam. -Kevesebb, vékonyabb sugarú, gyakoribb vizelés. -Egy csomó a péniszemben. Kisebb borsnyi; nem felületi; panaszt nem okoz, csak tapintható, de már mintha nőtt is volna mióta észrevettem. 64 éves vagyok. Tavaly júniusi laboreredményemben PSA-t nem látok (ha jól keresem); rengeteg értékem referencián belüli; csekély mínuszban csak az eozinofil (0,9%) volt. Csekély pluszban a karbamid (8,0 mmol/L), az összkoleszterin (mmol/L) és az LDL koleszterin (3,43mmol/L) volt. Indokolt felkeresnem egy szakrendelést? Köszönöm; tisztelettel: L. L.

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        A vizelési panasz és a véres ondó miatt mindenképpen érdemes felkeresni urológiai szakrendelésre. Ezek a tünetek prosztata betegségre utalhatnak.


        Kérdés: 2020. július 23., 15:34; Megválaszolva: 2020. július 25., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...