• Hugycsoben fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur! Fel eve kezdodtek panaszaim, gyakori vizelesi ingerrel, mely idonkent surgeto is volt. Volt uh, vizelet labor, egyszer tenyesztes is, minden negativ. Holyagtukrozes is tortent, aminek enyhe trigonitis az eredmenye, da az urologus szerint annyira enyhe, hogy kezelest nem igenyel. Szedtem Canephront, Urzinolt, javulast nem ereztem toluk. A panaszaim viszont rosszabbodnak. Foleg seta kozben folyamatosan, de neha vizelesnel is erzek szuro fajdalmat a hugycsoben, es a vizelesi inger is nagyon kellemetlen. Tukrozes is nagyon kellemetlen volt, ket napig veres volt a vizeletem. A kerdesem, hogy mi okozhatja ezt a fajdalmat, es milyen vizsgalattal lehetne kideriteni az okat? Koszonom valaszat!

        Dr. Papos István válasza a Cystitis chr témában

        Panaszait nagy valószínűséggel krónikus hólyaghurut okozza. Az eddig elvégzett vizsgálatokon kívül ismételt vizelettenyésztés elvégzése javasolt.Ha az negatív, akkor Betmiga tabletta szedése javasolt.


        Kérdés: 2020. július 08., 12:37; Megválaszolva: 2020. július 09., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: