• Lehet-e gyermekünk?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy páromat 3évvel ezelőtt kemozták hererák miatt és így egyik heréjét ki kellett venni neki. Ő most 42éves, én 21éves leszek. Hamarosan szeretnénk babát vállalni, de nem tudjuk, hogy így lehetséges-e? A mostani helyzetben vizsgálatra sem igazán tudunk elmenni. Több helyen is olvastam, hogy nem kizáró ok, de én inkább orvos/doktor szavának jobban hiszek. Nagyon köszönöm, ha válaszol levelemre. Patrícia

        Dr. Plósz János válasza a termékenység témában

        Erre vizsgálat nélkül senki nem tud válaszolni, mindenképp szükséges andrológiai szakvizsgálat, hogy van-e elegendő és megfelelő spermiumtermelés (1 here ehhez elég, de a kemoterápia hatását csak vizsgálattal lehet megítélni).


        Kérdés: 2020. április 24., 13:02; Megválaszolva: 2020. április 25., 20:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: