• Vizelési inger?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr! 21 éves férfi vagyok. 3 napja érzek a húgycsövemben egy enyhén égő érzést. Olyan, mint mikor az ember fel van fázva, csak nem annyira kínzó, viszont konstans érzem 3 napja.Továbbá tapasztaltam enyhe vizelet-utócsepegést (ez kb 1 éve jelen van, de most picikét erősebben). Nem rémlik, hogy hideg helyen lettem volna, ahol felfázhattam, nem volt szexuális kapcsolatom több, mint egy éve. Másik dolog ami aggaszt, hogy olvastam, hogy akinek ívesebb a pénisze, annál nagyobb eséllyel alakulhat ki daganat. 1 éve voltam urológusnál, megnézte a prosztatát, heréket, és vizelet vizsgálatot is csinált, mindent rendben talált. Fél éve pedig hasi UH-on megnézték a húgyhólyagot is, az is rendben volt akkor. A kérdéseim a következők lennének: Ön szerint mi okozhatja? Indokolt újra megnézetni a prosztatát vagy a húgyhólyagot? Milyen vizsgálatra számíthatok? Mennyire van okom félni a fent említett péniszgörbület következményeitől? [Fogalmam sincs, hogy köze lehet-e hozzá, de azért leírom miket tapasztaltam még: - 3 éve refluxos vagyok, ez az utóbbi időben erősödött kicsit - Kb 1 hete a vizet facsart citromlével iszom - fél éve esténként 1-1 szúnyogcsípésszerű kiütés jön ki rajtam, ami pár percig viszket, és nagyon gyorsan begyógyul] Köszönöm szépen a segítséget!

        Dr. Papos István válasza a urológiai panaszok témában

        Húgyúti infekció okozhatja a panaszokat, javaslom, hogy kezdjen el szedni Urzinolt 3x1 adagban. Amennyiben a panaszok nem múlnak, akkor mindenképpen érdemes ismételt urológiai vizsgálatra jelentkeznie. A péniszgörbület és az esetleges daganatos betegségek kialakulása között nincs semmiféle összefüggés.


        Kérdés: 2020. április 15., 20:46; Megválaszolva: 2020. április 15., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: