• Urológiai panaszok,alhasi kibirhatatlan fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tavaly decemberben kezdett fájni a derekam, illetve vizelési ingerem volt viszketett a péniszem! Elmentem urológushoz kaptam savulin nevezetû antibiotikumot majd miután beszedtem nem lett tökéletesen így elmentem egy másik urológushoz január elején aki gombás fertôzés ellen adott gyógyszert a nevére pontosan nem emlékszem. Miután ez sem segített elmentem egy 3.urológushoz aki kiírt mikrobiológiára és kimutatta az eredmény hogy enterococcus faecilis és e.coli van bennem. Kaptam rá ciprinolt illetve gentamicin kenocsot amitol kiholyagosodott a peniszem vége így váltott a doki és adott aktil duot antibiotikumot es pimafuccort kenocsot. Ettol sem lett sokkal jobb és mivel kulfoldon dolgozom elmentem az ottani urologushoz aki kiirt higyholyagtukrozesre ami 3hete tortent meg kimutattak hozy be volt szukulve a hugycsovem( ahol voltak a bakteriumok bennem a mikrob. szerint! Sikeresen kitagitottak elvileg . Azutan jobb lett az urolflower eredmenyem is. Miutan az a doki nem irt ki semmilyen gyogyszert mondvan jonak kell lennie mostmar,elmentem ismet aki csinlalta nekem a mikrobiologiat es 2.jára enterococcus faecilis es proteus egyik fajtajat allapitottak meg kaptam rá leflokint majd utána unasynt! Most tartok az unasyn szedesenel talán jobb is de ami a legnagyobb gondot jelenti számomra az az alhasi fajdalmam ami folyamatos a felülök ha kocogok ha megmozdulok egybol huzodik szetakar szakadni ugy erzem! Ezaltaln nem tudok edzeni sem rendesen vagy kínszenvedés árán(labdarugo vagyok) lehet e osszefugges a ket dolog kozott? Ez az alhasi fajdalom kb 2honapja kezdodott el es azota sem javult semmit! Mar voltam uhasi ultrahangon minden rendben ! Minimalis lagyekservem van de már évek óta és az egész alhasam fáj nem csak az egyik oldal! Majdnem hogy a szeméremcsontomtól kezdve a belso combizmokon keresztul az alhasig ezert gondolom hogy lehet osszefugges a ketto kozott! Aranyerem is van minimalis amit még nem vizsgaltattam ki! Vonyolultan hangzik,de várom a segítségét!!!

        Dr. Papos István válasza a prosztatagyulladás témában

        Azt gondolom, hogy prosztatagyulladás, és a lágyéksérv közösen felelősek a panaszokért. Javaslom, hogy egy urológusban bízzon meg és vigye végig a kezelést, ami akár több hetet is igénybe vehet. Csak türelemmel és kitartó kezeléssel lehet a krónikus prosztatagyulladást meggyógyítani.


        Kérdés: 2019. június 12., 15:07; Megválaszolva: 2019. június 13., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?
        Üdv! Tegnap este kezdtem el érezni hogy a jobb oldali herem nagyon erzekeny es erintesre faj, az alhasomban is erzem picit azon a részen. Utana olvastam a neten de inkabb csak megijedtem, van arra is lehetőség hogy semmi komoly csak valami utes erhette...