Ismételt kérdés

Tisztelt Címzett! Krónikus herefájdalmat érzek 2015.októbere óta. Ing betűrése közben, felülről középső újjal megböktem véletlenül a bal herém tetejét. Erős szúró, hirtelen fájdalmat éreztem, de gondoltam elmúlik hamarosan. Sajnos nem így lett és zavaró tompa állandó feszítő fájdalom maradt az érintett helyen. Ultrahang vizsgálatra mentem ami negatív lett. A problémám nem szűnt meg. Nappal nagyjából nem vettem tudomást a fájdalomról inkább este volt érzékelhető és még az alsónadrág viselése is kellemetlenné vált. Az andrológus annyit mondott, hogy a herezacskó bőrében csípődhetett be egy ideg, azt érezhetem, majd elmúlik. 1 hónap mulva megismételtem vizsgálatot, de az sem mutatott kóroseltérést és az orvos azt ismételte felszini fájdalom lehet és az ideget érezhetem. 2016. áprilisára a fájdalom megszűnt és az alsónadrág viselése sem volt probléma. Egy pár napja azonban egy keresztbe rakott láb pozíció ismételten előhozta a tompa fájdalmat, ami azóta is megvan és inkább este figyelek fel rá jobban. Kérdésem, hogy valóban lehet, hogy az ideget szúrtam meg az újjammal és az fáj, vagy más lehet a baj? Mit tehetek, hogy panaszaim elmúljank? Van értelme egy harmadik ultrahangos vizsgálatnak, milyen gyakran javasolt a kontroll? Ha egyszer elmúlt a fájdalom, miért jött elő ismét a semmiből?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztatagyulladás témában

Valószínűleg a krónikus herefájdalomnak semmi köze nincs az ujjal történő megbökésnek. Krónikus prosztatagyulladás okozhat hasonló panaszokat. Mindenképpen javasolt urológiai kontroll vizsgálat.

Kérdés: 2016. június 01., 21:58; Megválaszolva: 2016. június 02., 17:42
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
akadozó ejakuláció
T dr ur nemrég alakult ki az a jelenség hogy nagyon akadozik az ejakuláciom azaz többször elindul de el múlik érzem hogy valami visszatartja vagy...
Prosztata problema?
Kedves Doktor ur! Parom problemajaval kapcsolatban jelentkezem, mert o egyelore nem akar orvoshoz fordulni. Szex kozben ujjal szoktam ingerelni a...
Ismétlődő probláma
Jó napot ismét. Februárban már tettem fel önnek ugyan ezzel a problémával kapcsoltban kérdést, tanácsát meg fogadva visszamentem kontrolra és egy...
Urológiai panaszok,alhasi...
Tavaly decemberben kezdett fájni a derekam, illetve vizelési ingerem volt viszketett a péniszem! Elmentem urológushoz kaptam savulin nevezetû...
A húgycsőből történő prosztata...
Nem értem részleteiben az STD tesztekhez használt minták szerepét és azt, hogy miben különbözhetnek az eltérő módon szolgáltatott minták alapján...