• Szervi betegségeim lehetnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan egy éve tartó kapcsolatom van, részlegesen aktív szexuális élettel, ami aggaszt, hogy gyakran nincs kellő merevedésem illetve az aktus során előfordul, hogy az ejakuláció túlságosan hamar történik meg. Sokat olvastam már a témában, és megállapítottam, hogy erekciós problémáim lehetnek. Azt is tudom, hogy a szervi okok mellett pszichés eredetű is lehet a probléma, de úgy gondolom, hogy esetemben ez kizárható. Orvoshoz soha nem szántam rá magam, hogy elmenjek mivel elég kellemetlennek tartom, hogy ennyire fiatalon ilyen jellegű problémám legyen. Volt, hogy rávettem magam különböző potencianövelő tabletták kipróbálására, amik segítettek is mindig elérni a megfelelő merevedést, azonban tudom, hogy ez nem fenntartható megoldás, és a korai magömlésemen ezek sem segítettek mindig. Volt már, hogy iskolai védőnői vizsgálat során magasabb vérnyomást mértek. Állhat ezzel összefüggésben a merevedési zavar? Szeretném tudni, hogy valóban szervi problémám lehet-e illetve ha igen akkor van-e esély a gógyulásra, hogy teljes értékű szexuális életet élhessek? Erősen gondolkozom, hogy orvoshoz forduljak, de nem tudom hogy kihez fordulhatnék. Köszönöm a segítségét!

        Dr. Papos István válasza a merevedési zavar témában

        Ne gondolkozzon, hanem mindenképpen forduljon urológushoz, ahol kizárhatják a szervi eltérést és megfelelő gyógyszeres kezeléssel segítenek a panaszain.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 19., 19:03; Megválaszolva: 2018. november 21., 18:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: