Frenulotomia műtét után

Tisztelt Címzett! A mai napon frenulotomia műtétet hajtottak rajtam végre. Hazaérve, a péniszemen azt vettem észre, hogy a fitymafék kezdő és végpontjánál ott maradt egy-egy bőr darab. Rendkívül esztétikátlan, zavaró. A kérdésem az lenne, hogy ez normális és elfog múlni? Amennyiben nem és az orvos nem végezte el kellő alapossággal a műtétet, milyen megoldás lehet rá? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Papos István válasza frenulotomia témában

Valószínűleg elsímul a bőr az érintett területen. Amennyiben marad "zavaró" bőr darab, akkor az ismételt kis beavatkozással eltávolítható.

Kérdés: 2018. október 01., 18:10; Megválaszolva: 2018. október 02., 21:36
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
rövif fitymafék, fitymaszűkület
30 éves aktív sexuális életet élő fiatalember vagyok. Körülbelül 1 éve kezdtem érezni fájdalmat aktus közben. Fitymafékemnél sokszor berepedezik...
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...