Herevisszértágulat okozhat potenciazavart?

Ultrahangos vizsgálat bal oldalon enyhe herevisszértágulatot és enyhe vízsérvet is kimutatott. (Az ultrahangos azt mondta hogy nem kell foglalkozni vele mert enyhe) . A kérdésem hogy ez okozhat-e potenciazavart (félkemény)? Mielőtt megjelent a visszér probléma, izgalmi állapotban a heréim általában felhúzódtak. Másik kérdésam, hogy mitől lehet az hogy mostanában a bal herém "lustább" többnyire lógni szokott még izgalmi állapotban is. Az ejakulálás is gyenge (nem lövel messzire...) . Úgy érzem hogy a lógó bal here okozza. Lágyéktól felfelé enyhe fájdalmat is szoktam érezni. Az ondóm állaga is van hogy sűrűbb, darabkás, zselés. Régebb más volt. Elfogok menni orvoshoz csak nagyon cikinek érzem, de addig is kérem látatlanban próbálja megtippelni hogy mi lehet a baj és hogy mi lehet a megoldás. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza merevedési zavar témában

Nem okozhat potenciazavart.

A bal here általában mindenkinél "lejjebb" lóg.

Az ondó állagát az étkezés, folyadékfogyasztás, a szex sűrűsége határozza meg.

Kérdés: 2017. március 18., 13:31; Megválaszolva: 2017. március 19., 17:43
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Szervi betegségeim lehetnek?
Lassan egy éve tartó kapcsolatom van, részlegesen aktív szexuális élettel, ami aggaszt, hogy gyakran nincs kellő merevedésem illetve az aktus során...
Potenciazavar, potencianövelő...
Tisztelt doktornő/úr! Én egy merevedési zavarral küzdő 25éves férfi vagyok. Van ugyan erekcióm, de nem minden esetben elég a merevedés a...
Merevedési probléma
Tisztelt Doktorúr! Olyan problémám lenne, hogy 6 éve vagyok a párommal imádom szeretem a testét mindenét, de amikor szexre kerül a sor nem müködik...
Potencizavar
Tisztelt Dr. Úr/Nő! A panaszom a kö etkező: 2 hete jelentkezett nállam az a probléma hogy szeretkezés előtt lankad a péniszem. Pettingelésnél is...
Merevedési zavar, rövid
Van egy új párkapcsolatok és kínosan érint a dolog, az erekciom rövid ideig tart sok esetben, streszes az életem de próbálok nyugott lenni és...