Here vizsérv

Üdvözletem Doktor Úr! Vízsérvvel fognak műteni egy hónap múlva orvosnál is voltam múlt héten nincs is fájdalmam, de pár napja, mintha a jobb oldali heregolyó feljebb lenne és kicsit kellemetlen és ha piszkálgatom akkor picit fáj is..ez lehet a baloldali megnagyobbodástól illetve duzzanattól is? ...vagy menjek vissza az orvoshoz ön szerint? .. Végül is nem fáj inkább egy húzó érzés az egész. A jobb oldali herével amúgy minden rendben van csak ez idegesít., Mintha nem a helyén lenne ott a jobb oldalon. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: István

Dr. Papos István válasza hydrokele témában

A megnagyobbodott bal oldali hydrokele nyomhatja feljebb a jobb herét. A műtét után ez megoldódik.

Megválaszolva: 2016. december 14.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Megszűnik-e valaha a hydrocele-m?
Jó napot! A véleményére lennék kíváncsi. Nekem már több, mint egy évtizede volt varicocele műtétem, viszont most jelentkezett nálam hydrocele, ami már 7...
Viszkető fityma, vörös folt (ok) a...
Visszatérő hólyaggyulladás D-mannóz
Kedves Doktornő! Visszatérő hólyaggyulladás megelőzésére az urológusom napi 3 gram D-mannóz port ajánlott vízben feloldva. Azt mondta, hogy próbáljam ki 3...
Krónikus prosztatitisz utóhatása
Tisztelt Doktor Úr! 2006 és 2017 között krónikus prosztatitisszel kezeltek. Mindig streptococcus alfa haemolizáló tenyészett ki masszátumból, masszírozás...
16 hós kisfiú herevízsérv
Üdvözlöm! 16 hós kisfiamnál 1 éves korában észleltük a heréjén az "elváltozást". Akkor a gyermekorvosunk kérte, hogy a biztonság kedvéért nézessük meg...
Azoospermia
Tisztelt Doktor Úr! Feleségemmel a második lombikprogramba kezdünk neki. Az első lombik előtti spermiumvizsgálatok az alábbi eredménnyel zárultak:...