Retrográd ejakuláció

Tisztelt doktor Úr! 3 hónapja kissé emelkedett koleszterin szintre (koleszterin:6, 2, LDL:4, 01 HDL:1, 71) Xeter5mg. gyógyszert kezdtem szedni orvos tanácsára 3 hónapig. Egyébbkent a vérképem többi része tökéletes volt pl.glükóz: 4, 7 soha semmi bajom nem volt, más gyógyszert sosem szedtem a vérnyomasom:130/69 A gyógyszer szedésének elkezdése után kb 2 héttel észrevettem, hogy jelentősen csökken a sperma mennyiség aztán néha nem is volt, vagy csak pár csepp. 3 hónap után abbahagytam az Xeter szedését. A koleszterin értekeimet nagyon levitte a gyógyszer. Koleszterin:3, 9 LDL:2, 0 HDL:1, 57 Kérdésem, hogy ez a gyógyszer mellekhatasa lehet? 3 napja abbahagytam a gyógyszer szedését de még mindig csökkent a sperma mennyisége. Magától rendeződhet ez? Kb. mennyi idő múlva? Túl nagy mennyiségű gyógyszer okozhatta? Melyik koleszterin csőkkentőnek nincs ilyen hatása? Válaszukat köszönöm! Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a sperma témában

Nem ismerem a Xeter ilyen jellegű mellékhatását, de elképzelhető, hogy a gyógyszerszedéssel összefüggő panaszról lehet szó. Amennyiben ez így van, a gyógyszerabbahagyását követően a panaszoknak el kell múlnia. Amennyiben nem így lesz urológiai szakrendelésen jelentkezzen az ok tisztázása céljából.

Kérdés: 2016. április 11., 19:54; Megválaszolva: 2016. április 12., 17:44
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?