Meddig kell tudni hátra húzni?

Jó napot kívánok! Megszeretném kérdezni öntől, hogy meddig kell tudni hátrahúzni a fitymát merev állapotban? Sokan azt mondják, hogy addig, hogy kisimuljon az egész. No, én a makkról letudom húzni, és még tovább tudom 0, 5-1 cm-el. Nyilvánvalóan nem simul ki. A makkra visszacsúszik (gondolom ezért nem alakul ki egy felgyűrődés) ha nem fogom, de csak kb a makk negyedére. Ez feltehetően azért van mert a makkom kisebb egy picit, mint a pénisztest. Csatoltam két képet, amit készítettem férfiasságomról merev állapotban. Hátha így könnyebben érti mire gondolok. A második képen fogom alulról a péniszem, hogy ne mennyen vissza rá a bőr. Jó pár éve voltam urológusnál, aki megállapította, hogy rövid a fékem és műteni akart. Én nem fogadtam el a műtétet. Azóta sincs semmi gond a szexuális életemben. Nem fáj. Feszülni csak akkor feszül, hogyha elértem ezt az 1cm-t és tovább szeretném húzni, de ha nagyon húzom akkor már a makkot is húzza maga alá. Ha nagyon "száraz" a partnerem, az se túl jó, de ez nem szokott gondot okozni. Szükséges vele foglalkozni, vagy ez így rendben van? Előre is köszönöm a válaszát! További kellemes napot kívánok!

Dr. Papos István válasza frenulum breve témában

Abban az esetben kell vele foglalkozni, amennyiben az panaszokat okoz. Panaszmentes esetben teendőt nem igényel.

Megválaszolva: 2016. április 12.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Frenulum breve műtét után
Üdvözletem. 5 napja végezték el rajtam a frenulum breve (RÖVID HÍMVESSZŐFÉK) műtétet. Az elmúlt pár napban folyamatos vizelési ingert tapasztalok, vagyis...
Ureaplasma urealyticum kapcsolaton...
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy párkapcsolaton belül, ahol egyikünknél sem voltak tünetek és nem volt félrelépés felmerülhet...
Barna ondó
Tisztelt Doktor úr! Március 11.-én volt egy prosztata biopsziám, ami negatív lett. Utána egy jó ideig barnás (gondolom véres) volt a vizeletem eleje, de ez...
Húgycsőnyílás diszkomfort
Tisztelt Doktor Úr! A következő problémával fordulnék Önhöz: Januárban visszatérő felfázással küzdöttem, kétszer kaptam Monural port a kezelésére. A...
Van a LEUPRORELIN-nek kivalto tipusa?
Tisztelt Doktor Úr. 2009-ben rosszindulatú prostata rákot diagnosztizáltak nálam. (8o körül volt a PSA-m, biopsziát is végeztek) Besugárzást kaptam –...
Jobb here felső részén kemény csomó
Tisztelt Doktor úr! 28 éves férfi vagyok, napokban észrevettem a jobb herém felső részén egy kemény félborsó méretű csomót. Urulógusnál voltam, ahol nem...