• Vizeletelgyepegéssel kapcsolatos megoldás lehetőségét szeretném megtudni.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Több éve állandóan fennálló tüsszentéskor, nagyobb súly emelésekor....s egyéb hasonló esetben előforduló vizelete elcsöppenésem, sőt nagyobb mennyiségű vizelet is van hogy távozik ilyenkor.42éves vagyok csak aminek problémája nem kis gondot okoz. Szeretném megkérdezni milyen megoldást tud erre javasolni. Köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a inkontinencia témában

        Az ön panaszai ún. stressz inkontinenciátra utalnak. Ennek megoldása műtéti úton lehetséges. A leggyakrabban a hüvelyi úton beültetett háló jelenti a megoldást.


        Kérdés: 2016. január 30., 17:46; Megválaszolva: 2016. január 31., 17:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...