Mi okoz-ja

2014.03.30-án ló patkolása közben megsérültem.Én a ló hátsó lábát tartottam, 3-4 et rántott majd a lábával a földre hanyatt rántott.Hajnalban erős deréktáji fájdalommal bementem a sürgős-re ahol a combtő 1, 5 tenyérnyi livid kissé nyom.-ékeny de puha terület zúzódását áll. meg, (ez kiterjedt a szemérem testre) zúzódásról UH készült valamint mellkas, csípő, kopnyaL-S gerinc Rtg készült negatív eredménnyel 10 amp clexant kaptam. Derekam továbbra is nagyon fájt.Próbáltam Algopyrinnel csillapítani a fájdalmam körzeti orvos szerint nagy rándulá pihenjek.2014.05.12-én Reumatológiára kértem beutalót derékfájásom szünni nem akart továbbra sem.Dg: feltehetőleg csigolya izületi blokk sérülés 30 gyógytornát írtak fel.2*1 Aflamin 2*1 Paracetamol (max 8 szem) . A kezelések hatására sem éreztem javulást, majd 2014.07.09.-én újra Reuma 60 db vizi torna felírva amiből sajnos 3 db ot tudtam igénybe venni mert 2014.08.04-én reggel ágyból felkelés után elfolyt a viz-tem és nem tudtam elállítani, 11 órakor lépcsőn fellépve ismét.Újra sürrgősségi Mr gerinc negatív, tov.küld-nek nőgyógyászatra BV: rendes nagy uterus szab körny, IUD jelzőszál látható. Majd továbbküldés sürgősséggel urulógia: kp fokú cystocelle, sok Fluor! Gyógyszer VESICARE 10 mg, Vitagin C.2014.07.21. újra nőgyógyász: klitoris mellett bo. borsónyi fájdalmas resist. rendes nagy uterus afv-ben szab.körny.Jav: Tetrán kenőcs.2014.08.14.én urológia K genit: kp fokú cystocele sok FLUOr! Status: has puha betapintható, vesetájak szabadok, K.genit: ép.UH: vesék eltérés nélkülhúgyhólyag feszesen telt ép conturu viz.után: residium mentesen vizel. Megjegyzés: kéri nőgy.IUD eltávolítását.2014.08.14.-én Bv: rendes nagy uterus, szabad kismedence, T: ép hám, mérs fokú mellső fali desc.lobos hüvelynyálkahártya, bővebb fluor Jav: Klion D 100. a nőgyógyász azt mondta spirált nem veszi le ez inkont-át nem okozhat. derekam továbbra is nagyon fáj 3* szültem hüvelyi úton a balesetem után annyit figyeltem meg így utolag hogy tüssz.-kor, köhög-kor folyik a vizelet.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza inkontinencia témában

A kp fokú cystoklele (hólyagsérv) , melyet nem a balesete okozott, okozza a vizeletinkontinenciát.

A derékfájás vélhetően a balesettel hozható összefüggésbe.

Kérdés: 2014. augusztus 15., 22:42; Megválaszolva: 2014. augusztus 17., 10:35
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Stresszinkontinencia
Tisztelt Doktor ÚR! Előzőleg kérdeztem Öntől, s stressz inkontinenciámra egy bizonyos "háló" beültetését javasolta.Erről szeretnék bővebb...
Vizeletelgyepegéssel kapcsolatos...
Tisztelt Doktor Úr! Több éve állandóan fennálló tüsszentéskor, nagyobb súly emelésekor....s egyéb hasonló esetben előforduló vizelete...
Vizelettartás
Tisztelt doktor Úr/ Nő Kb két hónapja kezdődött, hogy nagyon hírtelen fellépő vizeletingerem van és hiába rohanok a mosdóba, szinte alig érek...
Inkontinencia tünetek évek óta
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! 23 éves korom ellenére, évek óta küzdök az inkontinenciával és azt kísérő tünetekkel.Nem tudom már hogy hová...