Szükséges urológus felkeresése?

Tisztelt Doktor! Egész eddig nem foglalkoztam a témával de kezd aggasztani a helyzet, a herezacskón és a makk tetején fehér pöttyök jelentek meg, ez valami gyulladás lehet vagy tulzott faggyú működés esetleg valami más? Továbbá merev állapotban a bőr a makk közepéig csúszik vissza ha tovább feszítem akkor az nagy fájdalommal jár, ez inkább fék vagy szűkület gyanús? Mit tanácsol keressek fel szakorvost vagy túlreagálom a dolgokat? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza pénisz témában

Természetesen a panaszok miatt érdemes urológushoz fordulnia személyesen. Amennyiben az előbőr hátrahúzása fájdalommal jár, az valóban fitymaszűkületet jelezhet. A fehér pöttyöket látni kell ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani róluk.

Kérdés: 2016. január 19., 10:03; Megválaszolva: 2016. január 21., 10:34
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
8 éves gyerek pénisz probléma?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kisfiunk 8 éves lett januárban és a csecsemőkorban is tapasztalt péniszmerevedések - igaz, nem figyeltük mindig, de...
Mutet utani panaszok
Abban szeretnem a velemebyet kerni hogy nekem 2008-ban volt Scrotalis varicocelectomia mutetem volt. a mai napig elo fordul eleg gyakran orgazmus utan csipo...
pénisz zavar!
Tisztelt doktor úr/nő! 19 éves vagyok. Az elmúlt egy héten azt tapasztaltam, hogy a pénisz mérete rövidebb lett kb 3cm-rel merevem...
Pénisz érzékenységének fokozása
Jó napot kívánok! A kérdésem az lenne hogy kapható-e esetlegesen olyan krém, kenőcs, gyógyszer, ami fokozza a pénisz érzékenységét? Bármilyen...
Mi lehet a nemi szervemmel?
Tisztelt Doktornő! Pár hete észrevettem egy piros pöttyöt a nemiszervemen a húgycső nyíláson kívülről. Kicsit olyan gyulladt színe van a...